09 March 2011

Bye bye ONVZ

Since this post is ‘dedicated’ to my colleagues at the ONVZ, it just made more sense to write it in Dutch. Next posts will be in English again, as usual.In één van mijn vorige blogs heb ik al uitgelegd dat afscheid nemen niet iets is wat ik graag doe. Toch is het moment daar dat ik weer afscheid ga nemen van de ONVZ. (Vorig jaar nam ik ook al afscheid omdat ik voor lange tijd naar het buitenland vertrok.)


Collage die ik bij mijn vorige afscheid kreeg van mijn collega's

Ik heb binnen de ONVZ op verschillende afdelingen mogen werken. Zo begon ik ooit op mijn zeventiende met een vakantiebaantje op de postkamer. Jaren later maakte ik deel uit van de avondploeg van de afdeling Debiteuren en werkte ik overdag bij Declaratie Behandelingen. Dit keer keerde ik tijdelijk terug bij Support om vervolgens weer bij Debiteuren terecht te komen. Ik heb met plezier op alle afdelingen gewerkt, maar ik denk dat het voor niemand een verrassing is wanneer ik zeg dat Debiteuren mijn favoriete afdeling is.


Etentje met collega's/vrienden van de avondploeg

Het werk is niet het werk wat ik voor ogen heb voor mijzelf (mijn passie is immers het werken met jongeren), maar de sfeer op de afdeling maakt héél veel goed. Je hebt de meest uiteenlopende karakters op de afdeling, maar toch past het op de één of andere manier bij elkaar. Er is geen dag voorbij gegaan dat ik met tegenzin naar het werk ben gegaan of dat ik niet met (en om) mijn collega’s heb kunnen lachen.


Enkele collega's van Debiteuren

Mijn dagen begonnen sowieso altijd goed wanneer ik een ‘goedemorgen’ ontving van cute security dude. Na maanden van mysterie is het raadsel opgelost en is het inmiddels bekend dat de charmante jongeman door het leven gaat als Dennie. Maak je geen zorgen dames, ik heb via Twitter alles aan Dennie opgebiecht en hij heeft aangegeven jullie voortaan extra lief te begroeten! Jullie zullen hier echter nog eventjes op moeten wachten, omdat Dennie over zo’n acht weken pas weer terug is. Maar hij is het wachten wel waard of niet soms?! ;-P (Voordat ik weer beschuldigingen krijg dat ik een grote flirt ben, Dennie weet hiervan, dus dan telt het niet als flirten.)

Naast mijn collega's & cute security dude
kwam ik de dag altijd goed door met mijn goede vriend Red Bull ;-)

Volgende week begin ik met mijn nieuwe baan als jongerenwerker bij stichting van Houten&Co. Het is een functie waar ik naar uitkijk om te mogen vervullen. Desalniettemin vind ik het jammer om de ONVZ weer te verlaten. De toekomst valt niet te voorspellen, maar wat er ook gaat gebeuren, ik ben blij dat ik wéér zo’n leuke tijd heb mogen hebben bij de ONVZ.

Dank jullie wel hiervoor lieve collega’s!

Veel liefs,
Bao-Nhi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...